torstai 23. elokuuta 2012

Tiimin tulevaisuudesta

 (Tilannekatsausta, joka sisältää hieman myös lifestylepäivityksiä)

Kesä alkaa olla ohi ja muutoksia on edessä. Kaikilla tiimin jäsenillä on tällä hetkellä henkilökohtainen elämä niin muutoksessa, joten ratkaisuja oli tehtävä. Itse erosin pitkäaikaisesta suhteesta ja edessä oli muutto takaisin vanhempien luokse asumaan. Tämä onkin hankalampaa mitä kuvitella, kun olet kolme vuotta asunut omillasi. Nyt tarkoituksena on ostaa oma asunto, joka pitäisi rempata mieleisekseen.  Sanna ja Ninni painivat sen kanssa mitä tehdä tulevaisuudella.Muutto, remontti ja asunnon etsintä tulee viemään paljon omaa aikaani ja lisäksi Vepsis ja Ninni ovat lupautuneet auttamaan, joten hevosille ja blogille ei liikene niin paljoa aikaa kuin ennen. Lisäksi tiimi kutistui yhdellä hukkajäsenellä. Veteraanisusi Hippu jouduttiin lopettamaan viikko sitten.





Alanya
Tämän vuoden aikana on tarkentunut se mitä oikeasti haluamme tältä harrastukselta. Olemme kilpailleet muutaman kauden harrastemielessä, ja vuosi vuodelta tuntuu että nälkä kasvaa syödessä. Ikinä ei riitä se mitä sillä hetkellä on, haluaa aina vain edetä ja päästä kilpailemaan isommissa luokissa. Valitettavasti kaikki ei kuitenkaan aina mene niin kuin on suunniteltu ja tämän osoittikin Vinhan jalka-vamma. Selväähän on että tammalla ei enää ikinä pääse kilpailemaan sillä tasolla mihin itse haluaisimme ja sillä tasolla mihin tamman kyvyt olisivat riittäneet. Tästä syystä olemme päättäneet että loppu syksystä talouteen astelee kilpahevonen, jonka kanssa oikeasti pääsee kehittymään ja hyppäämään niitä isoja luokkia. Tarkempia tietoja ei tässä vaiheessa osaa antaa, muutakuin sen että hevonen tulee Juhan kautta luultavasti jostakin ulkomailta ja sen että hevoselta löytyy ponnua ja liikettä koulupuolelle.


Vinhan kanssa edetään sen mukaan mitä jalka antaa myöden ja kilpailut tulevat eteen jos ovat tullakseen. Mikäli jalka paranee tätä tahtia niin tammalla päästään hyppäämään jo ensi kuussa (!!!). Vuosi on mennyt äärettömän nopeasti ja tuntuu vieläkin että etenemme kauhean nopeasti ja että jalka ei voi olla vielä parantunut. Vaikka se ei ole viimeiseen puoleen vuoteen reagoinut mitenkään.

Bye bye Habi <3


Isoin kysymysmerkki varmasti on se mitä Habille tapahtuu. Veimme Habin erittäin haikein mielin takaisin omistajalleen. Päätös oli vaikea, sillä ruunasta on tullut kuluneen vuoden aikana erittäin tärkeä ja sen kanssa on koettu paljon. Katsoimme kuitenkin paremmaksi antaa ruuna nyt jo pois, sillä viime aikoina kaikkien innostus on ollut muussa kuin hevosissa. Kaikki tämä muutos on yksi syy ja toinen syy on se että vaikka kuinka kiva Habi onkin, niin siinä ei ole sitä kapasiteettiä mikä hevosella pitäisi olla tässä tilanteessa. Haluamme sellaisen hevosen jonka kanssa päästä ensi kaudella hyppäämään 110cm-> ja ruunasta ei ainakaan tässä vaiheessa siihen ole. Ruuna ilmeisesti pääsee muutamalle ratsastajalle jotka valmentautuvat ja kilpailevat sillä jonkin verran. Puhetta oli että Habin omistaja kertoilee kuulumisia silloin tällöin, joten toivottavasti saamme tulevaisuudessakin tietää mitä ruunalle kuuluu.  Kiitos Habille ja Marille siitä mitä olemme saaneet oppia ja kokea näiden kuukausien aikana. Tulossa vielä Kemiön kisaraportti ja yleinen postaus Habista ja sen kehityksestä tänä aikana mitä se meillä oli.

Blogin tilanteesta saatte te lukijat päättää. Laitan sivupalkkiin kyselyn, jonka mukaan päätämme blogin tulevaisuudesta.



2 kommenttia:

  1. Hauskaa puhetta. Olitte väärässä. Oma häviönne.

    VastaaPoista