sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Uusia tuulia

On ollut viimepäivät melkosta sählinkiä tässä hevosrintamalla ja muussakin elämässä, menoa on riittänyt ja kokoajan saa olla jossain juoksemassa. Kaikkea uutta on tullut ja paljon. Yksi isoimmista muutoksista on ehkäpä tuo uusi hevonen. Jenska kirjoittelikin jo edelliseen postaukseen hieman arvailua. Kyseessä on siis viisivuotias eestitamma nimeltään Cassandra. Suunnitelmat hevosenostosta muuttui aika radikaalisti, kun päätettiinkin ottaa tämmöinen hieman kokematon polle tuohon ja kouluttaa siitä hyvä. Näillä mennään, ja tammasta enemmän keskiviikkona kun se haetaan kotiin jos ostotarkastus menee hyvin. :)


Nätti kuin mikä!
Lauantaina kiidettiinkin sitten pitkin Vantaata ostelemassa uutta tulokasta varten viimehetken ostoksia, ja samalla Vinhakin sai vähän uutta. Alle laitan hieman kuvia, mitä osteltiin!

Uudelle tammalle

Vinhalle maailman söpöin talliriimu

Uudelle kaulapalallinen sadeloimi


Uudelle tallitoppis
Vinhalle uudet suitset, samat kuin ennen

Toppis, ei vielä varma kumpi menee kummalle

Hansbon ihana toppis, olisi hyvässä alessa


Nyt on sitten loimivarastot kerrankin kunnossa, sadeloimet toppikset ja kaikki löytyy. Ei tarvitse taas muutamaan vuoteen uusia ulkoloimia ostella. :) Hankintalistalla on vielä ainakin kuljetussuojat ja parit suitset. Ai niin! Löytyihän Vinhalle kauan etsimämme dyonin remonttiturpahihna, ja edullisesti! Käytettynä ostettiin siis ja mustana, eli menee koulusuitsiin. Arvontaan ostettiin kanssa palkinnot, olkaahan huomenna kuulolla. ;) Vinha on kotiutunut loistavasti, mutta energiaa tammalla piisaa. Tänään otettiinkin pitkästä aikaa ratsastuskuvia, muutamat alla. 

Haha tää oli huvittava :D



kuvien laatu..



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti