perjantai 11. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 kuvina

Tammikuu
Vinha opetettu ajolle, Habin kanssa käyty aktiivisesti valmennuksissa ja rallateltu pellolla. Ensi lumet tuli vasta tammikuun puolella! Vinha ollut vielä kävelykuurilla. 
 

Helmikuu
Kelit olleet sellaiset että reissaamaan ei päästy pahemmin. Hevosilla maastoiltu paljon ja isoimpana uutisena Vinhan kontrolli Vermossa. Vermossa kerrottiin vuoden varmasti parhaimmat uutiset. Tamma palaa esteradoille, jalka toipunut paremmin kuin oletettiin.


Maaliskuu
Kahdet kilpailut Habilla. Laakspohjalla 70cm 0-0 eli ensimmäiset kisat ruunan kanssa ja nollarata takana. Toiset kilpailut Kallirinteellä 50cm & 70cm molemmista yksi puomi alas. Ja katastrofaalinen kisareissu Gobbackkan tallille, jossa auto juuttui mutaan ja Jenska kävi maistelemassa maneesin hiekkaa.  Vinhan kanssa ensimmäisiä kertoja kentällä, sekä ensimmäiset ravit.





Huhtikuu 
Lumet jo lähes sulaneet. Vinha käynyt kierroksilla, tehty pientä kenttätreeniä ja maastoiltu. Habin kanssa valmentauduttu ahkerasti.

  Toukokuu
Turkin matka, jolloin Vepsä turinoi blogiin. Loppukuusta näyttelyt Hessi-tallilla Vinhan ja Bellan kanssa. Molemmille huonosta käytöksestä huolimatta II-palkinto. Habin kanssa käydään treenaamassa Raviskalla muutamaan otteeseen ja Nipsukin eksyy esteille.  



 Kesäkuu
 Raviskan estekisat Habilla 70&80cm, ei kovinkaan kummoista menestystä. Nipsu koulukisoissa Habilla, tuloksena kolmas sija. Vinha treenailee kentällä ja väläyttelee edistystä koulupuolella. Lisäksi Cinnan valkkuja. Juhannus!


 Heinäkuu
Varmasti vuoden paras kisareissu eli Kemiö. Tuloksena 3 nollarataa ja mahtavia kokemuksia kolmelta päivältä. Ennen Kemiötä valmisteleva treeni Juhan ja Paulin opissa.  Vinhan ensimmäiset laukat. 



 Elokuu
Hiljaiseloa hevosrintamalla. Muutosta kaikissa osa-alueissa, joten Habi lähti takaisin omistajalleen. Jenska osti asunnon, jonka takia aika meni suureksi osaksi remontoiden. Elokuulta ei löydy kuvia kameran laturin ollessa kadoksissa.

Syyskuu
Kauden ykköstavoite saavutettu. Vinha ultrattu terveeksi! Treeniä, treeniä, treeniä ja nokka kohti esteitä ja kilpailuita. Remontti jatkuu ja kuun lopussa päästään juhlimaan tupareita. Syyskuulta ei löydy kuvia kameran laturin ollessa kadoksissa.

 Lokakuu
 Vuoden kohokohta! Vinhalla ensimmäiset hypyt onnettomuuden jälkeen. Treeniä kentällä, sekä hyppyharjoituksia. Tamma toimii aivan mahtavasti! Ensi lumet satavat. 


Marraskuu
Kauden ensimmäiset kisat. 0-radoilla, mutta uusinnassa ratsastaja hieman mokasi. Jalka-episodi, ja pelko siitä että Vinha joudutaan lopettamaan. Kaikki päättyi kuitenkin parhain päin. 


 
 Joulukuu
Vaihdettiin tallipaikkaa parempien treenimahdollisuuksien perässä. Päätös toisesta hevosesta kypsyi ja Cani saapui talouteen. Kalliorinteen estekisat, joista napataan heti sijoitus. 



2 kommenttia:

  1. Teillä on menny loppujen lopuksi ihan kivasti vuosi 2012 (: uusi heppa on kanssa älyttömän nätti! ja hyvin pinkki tämä uusin ulkoasu.. :D

    VastaaPoista
  2. Juu tapahtumaa on ollut, niin hyvää kuin huonoakin. :) Jos tämä vuosi menisi vähän enemmän putkeen. Kiitokset!

    VastaaPoista