perjantai 1. helmikuuta 2013

Peltorallia

Jotenkin niin turhauttavaa kun ei ole mitään kirjoitettavaa. Tälläkään viikolla ei ole tapahtunut mitään erikoista, tallia on tehty ja hevosia ratsastettu. Kelit ovat hieman rajoittaneet liikutusta, joten Cani on ollut aika paljon juoksutuksessa ja Vinhalla on menty paljon pellolla. Menisi tämä talvi nyt äkkiä ohitse niin päästäisiin treenaamaan esteillä kunnolla.

Valmentajaa etsitään ja toiveina olisi että helmikuussa saataisiin selvyys mihin suuntaan lähdetään ja kuka valmentaisi estepuolella ensi kaudella. Jotenkin on nyt kamalan tylsistynyt olo ja tuntuu että tämä harrastus junnaa paikallaan. Itse taasen en tykkää harrastaa ilman tavotteita, joten innostuskaan ei ole ollut kovin kummoinen. Onneksi meitä on kuitenkin kolme, jotka hevosia hoitaa joten ongelmaa ei ole vaikka välillä itsellä ei olisikaan motivaatio aivan täysillä. Kyllä me tästä vielä noustaan.

Piristyksenä vielä kuvia viime viikonlopulta kun käytiin vähän pellolla rallailemassa Vinhan kanssa.  Canista juoksutuskuvia seuraavassa postauksessa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti