keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Taukoilua.

Hiljaiseloa jatkuu. Toistaiseksi tallilla tilanne on niin kaoottinen että jaksamista eikä aikaa ole kirjoitella blogia. Meistä riippumattomista syistä tallilla on tilanne hieman tulenarka, joka vie voimat tehokkaasti kaikelta ylimääräiseltä. Muutto lähestyy, joten kuukausi olisi tässä vielä jäljellä, jonka jälkeen pääsemme takaisin kotiin ja bloggaaminenkin luultavasti tasoittuu. Eli virallisesti varmaankin täytyy sanoa että blogi on tauolla ainakin vielä maaliskuun. Koitamme käydä jotain kirjoittelemassa jos vain jaksaminen riittää.

Hevosille kuuluu hyvää, paljon kenttätreeniä ja pieniä esteitä molemmilla. Lisäksi Canilla harjoitellaan maastoilua pikku hiljaa. Hiihtoratsastusta kokeiltiin pari viikkoa takaperin ja siitä kuvamateriaalia tämän postauksen yhteydessä. Näistäkin kuvia enemmän jossain vaiheessa. 







2 kommenttia:

  1. Olipas kiva kun löysin tämän blogin! Olen ratsastanut Vinhan emää Roosan Siskoa "Pinkkiä" 2011 syksystä alkaen. Nykyään Pinkki viettää leppoisia eläkepäiviä ja sillä köpötellään silloin tällöin ilman satulaa.
    Vinha on kyllä kovasti emänsä näköinen ja mitä blogin perusteella sain selville, niin myös samaa luonnetta löytyy :) -Laura

    VastaaPoista
  2. moikka ! laitoin sulle säpöä ! olisin kiinnostunut ostamaan pari tuotetta ! ;)

    VastaaPoista