keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sekalaista höpinää

Alkuviikko on mennyt Islan kanssa maastoillessa ja Habin kanssa vääntäen koulua kentällä. Ninnillä olisi koulukilpailut lauantaina, joten treeni tulee tarpeeseen. Molemmat ovat olleet kivoja, eikä oikeastaan mitään erikoista ole tapahtunut. Vinhan jalka alkaa tottua tuohon ravaamiseen, eikä reagoi enää mitenkään raveihin. Alussahan se nosti hieman lämpöä tai nestettä, nyt kuitenkin ollut täysin oireeton. Pikku hiljaa aletaan rasitustasoa nostamaan ja kohta voi jo kentälläkin mennä pientä koulutreeniä ravissakin. Kentän pohja saisi vain vähän kuivata, jottei ole niin kova.

Tänään piti olla Annen tunti, mutta kenttä on niin huonossa kunnossa, joten tunti jouduttiin perumaan. Toiveikkaina kuitenkin kohti ensi viikkoa, jos silloin Sarin tallin kenttä olisi jo parempi. Tarkoituksena olisi kuitenkin käydä Nipsun kanssa kouluohjelmaa ihan kotikentällä läpi ja siinä samalla liikuttaa Vinha. Itsekin pääsen taas ensi viikosta paremmin tallille, kun työvuorot helpottavat.

Pakko laittaa tämä kuva. Vinha ja sen isot korvat <3

Seuraavista kisoista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta 1.4 olisi tarkoitus mennä Cinnan hypärille Siuntioon. Lisäksi Habille täytyisi tilata tunnistaja, jotta saadaan ruuna Suomen rekisteriin ja maksettua aluelupa. Suunnitelmista poiketen ensimmäiset aluekilpailut ovat mahdollisesti 17.5, mikäli siellä on 80cm luokka ja ruunakin on saanut ehkä hieman enemmän rutiinia siihen mennessä. Laittelen jossain vaiheessa tarkempaa kisakalenteria, kunhan sunnitelmat hieman tarkentuvat.

Tiistaina kävimme Nipsun kanssa Horzessa ja Hööksissä. Tarkoituksena oli ostaa Habille kouluhuopa, sekä minulle vihdoin ne uudet ratsastuskengät/saappaanvarret. Horzesta oli aluksi tarkoitus katsoa equilinen valkoista huopaa, mutta siellä ei kuitenkaan ollut valkoisia, joten väliaikaisesti Nipsu joutuu tyytymään Horzen laatuun. Huopa oli yllättävän jämäkkä ja kivannäköinen, katsotaan miten kestää käytössä.

Hööksistä taasen tarttui vihdoin ne ratsastuskengät ja saappaanvarret. Olen nyt puolivuotta arponut mitkä kengät haluan ja minkä värisenä. Nykyiset alkavat vetää viimeisiään, eivätkö ne enää kovinkaan siistit ole. Pientä pulmaa aiheutti se että minulla on pientä asentovirhettä oikeassa jalassa, joten kenkien täytyy olla oikeanlaiset. Lisäksi ostimme harjakiven (??), joka on kuulemma ollut hyvä noiden karvaturrien harjauksessa nyt kun molemmilta lähtee tajuttomasti karvaa. Kuvassa kengät+varret ja huopa, tosin väärän värisenä sillä sivuilta ei löytynyt kuvaa valkoisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti