keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Raviurheilua - esittelyssä Suomen Ravitalli Oy

Viime syksynä tiimin nimiin ostettiin kaksi osaketta Suomen Ravitalli Oy nimisestä ravikimpasta. Täten voisi siis sanoa että tiimimme hevoskalustoon kuuluu myös muutama ravuri, vaikka omistajaosuus on äärettömän pieni.

"Suomen Ravitalli Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, jonka osakkailla on mahdollisuus omistaa tai hallita huippuravureita ilman paperisotaa, suuria sijoituksia tai taloudellista riskiä. Riskisi on juuri sen verran mitä sijoitat osakkeisiin." (Lainaus Ravitallin omilta nettisivuilta)

Tämän yrityksen takana häärii radiosta tuttu Jaajo Linnonmaa, sekä kaikille ravi-ihmisille tuttu Pekka Korpi. Osakkaita yrityksessä on useita ja mielestäni idea on vallan mainio. Kaikilla on mahdollisuus päästä seuraamaan raviurheilua pienellä summalla. Onhan se aina eri asia jännittää oman hevosen suorituksia radalta tai ruudun takaa kuin jonkun ventovieraan.

Aluksi toiminta käynnistettiin liisaamalla ravureita, mutta kahden viime vuoden aikana pääpaino on siirtynyt ostamaan omia hevosia, lähinnä potentiaalisia varsoja. Tällä hetkellä tallin väreissä juoksee kolme omaa, kaksi puoliomistuksessa olevaa ja yksi vuokrattu hevonen. Tulevina vuosina luultavasti investoidaan uusiin hevosiin.

Rahaa tästä tuskin tulee takaisin saamaan, mutta kokemuksena mukava. Mikäli eksyy katsomaan raveja ja hevosemme sattuisi voittamaan, niin pääsee palkintojen jakoon yms. muuta pientä toimintaa. Jossain vaiheessa pitäisi vielä yksi osake ostaa meidän tiimiin, jotta saadaan kaikille Team Vinhan jäsenille oma osake.

Hintaa yhdellä osakkeella on 20e, joten iso investointi tämä ei ole. Lisää infoa yrityksestä löytyy sen sivuilta www.suomenravitalli.fi

Viikonloppuna juostaan lämminveristen kasvattajakruunut ja siellä on meitä edustamassa kolme hienoa lämminveritammaa BWT High Voltaire, BWT Juggler ja BWT Hard as Rock. Tammoilla kaikilla kohtalaiset mahdollisuudet pärjätä, suurimpana toivona ehkä Voltaire aka Vompatti. Toivotaan että menestystä tulee!

http://suomenravitalli.fi/ravi-vompatti_5.jpg
BWT Hight Voltaire eli Vompatti. Toistaiseksi ehkä parhaiten menestynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti