tiistai 22. marraskuuta 2011

Harrastelua aamuhämärässä

Aika vähäiselle on jäänyt päivittely. Nipsu kirjoittelee, mutta itse en ole ehtinyt/jaksanut. Tarkoituksena oli tänään käydä aamusta ennen töitä ratsastamassa hevoset. Auto kuitenkin päätti toisin, eikä halunnut käynnistyä. Tämän takia jouduin siis tyytymään pikaliikutukseen ja hoitamiseen.

Islan kanssa kävin kävelemässä vähän edes takaisin, kävin ensin toisessa suuntaa, jonka jälkeen käännyin ja kävelimme vielä hetken matkaa tallin ohitse. Kauheasti koitti tamma hakea raville ja pystyyn, joten rauhakseen vaan yritin mennä ja pitää hevosen kasassa. Erittäin kipeä tuntuu tuon elukan jalka siis olevan. Tarhassa Isla on siirretty hieman isompaan tarhaan kahden muun hevosen kanssa (Habi ja Lumo), jossa Vihu sitten jahtasikin muita takaa, välillä ravissa, välillä käynnissä ja välillä pukitellen. Saa nähdä pitääkö tamma siirtää takaisin sairastarhaan jos meinaa liikaa rasittaa jalkaansa.

Habin kanssa oli vuorossa juoksutus. Pojalla onkin ollut aika aktiivinen viikko, joten ehkä oli vain hyvä että sai vähän levähtää. Ruuna toimi nätisti, otimme hieman käyntiä ja ravia ja niiden sisällä tempon muutoksia. Habi kuuntelee erittäin hyvin ääniapuja ja muutenkin on kyllä niin mutkaton tapaus kun vertaa Islaan. ;)

Hevosten kiusaksi jaloissa pyöri pikkuhukka Nata. Välillä miettii kyllä että missä hukkasen suojeluvaisto on kun niin rohkeasti juoksee jaloissa. Kerranhan pentu saikin kaviosta ja hetken aikaa pysyttiin poissa, mutta nyt jälleen. Alla hieman kuvamateriaalia hukkasen touhuista viikonloppuna:



Tarkoituksena olisi vielä tänään tai huomenna tehdä postausta siitä mitä on hankintalistalla seuraavaksi ja mitä ehkä haluaisin ostaa. Myös arvonta lähestyy, tarkoituksena on järjestää arvonta, kun 100 postausta on täynnä, joka siis tapahtuu kolmen postauksen jälkeen, seurailkaahan siis ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti