keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Varusteita, varusteita..

Tälle päivällehän tuo varustepostaus menikin. Vaikka kaapit ovat täynnä huopaa, huppuja ja suojia, sekä kaikkea muuta roinaa hevoselle, tuntuu ettei niitä siltikään ole tarpeeksi. Lisäksi kun nyt tuli ruunahevonen talouteen, joutuu uudistamaan hieman valikoiman värejä. Tästä johtuen täytyy jälleen lähteä varusteostoksille.

Ohessa siis muutamia esimerkkejä joita haluan ja jotka ovat varmasti hankintalistalla jossakin vaiheessa. Kaikkia ei ehkä kerralla viitsi hankkia, mutta pikku hiljaa. ;)


Ensimmäisessä kuvassa on Hööksin valikoimasta poimittuja varusteita. Näistä kaikki paitsi tuo heijastinloimi, käydään ostamassa ensi viikolla. Hööksin huovat ovat ihan ok laatuisia ja mielestäni kivannäköisiä. Meillä muutama käyttöhuopana, kisoihin laitetaan yleensä vähän siistimpää päälle.

- Ensimmäiset huopa + huppusetti: Väri sopisi Habille hyvin ja hinnallakaan näitä ei ole pilattu, yhteensä huopa + huppu 39,50e. Meillä samanlainen huppu punaisena ja on hyvin kyllä säilyttänyt ryhtinsä käytön jälkeen.
- Beige kouluhuopa: Kiva malli ja värit, beige ja muut vaalean värit pukevat Habia hyvin ja sitten voi siirtää Islallekin käyttöön kun ei ole liian poikamaisia värejä. Hintaa huovalla 18e.
- Tummansininen huopa pinkeillä kanteilla: Tämä piti jo Islalle ostaa, kivat värit, mallista en niin tykkää. Hintaa 25e.
- Suitset: Pitkään pähkäilin minkälaiset suitset ostan Habille, nykyiset suitset ovat nimittäin mustat ja satula taas ruskea. Malli voisi sopia ruunan päähän hyvin ja muutenkin tykkään muotoilusta. Eikä dyonin suitsia ihan kehtaa lähteä ostamaan, kun mielipide vaihtuu usein ja uudet suitset on saatava väh. vuoden välein. Hintaa suitsilla 55e
- Heijastinloimi: Perusteena vain väri, pinkki. Lisäksi Vepsis rakastaa heijastimia, joten hänen iloksi voisi hankkia. Ehkä sitä näin pimeällä keleillä tulee myös käytettyäkin. Hintaa loimella 58e.


Nyt sitten hieman enemmän merkkikamoja. Kengät + chapsit löytyy Hööksin valikoimasta.

Ratsastajat varusteet:
- Kengät: Itselläni on hieman vaikeuksia löytää sopivia ratsastusjalkineita jalan vamman takia. Edelliset kengät ovat menneet noin 5v ja joku väittää että pitäisi pikku hiljaa hankkia uudet. Ajattelinkin kokeilla ruskeita kenkiä vaihteeksi. Kiva malli ja väri, lisäksi näyttävät tukevilta. Hööksin mallistoa, hintaa: 69,50e.
- Chapsit: Aivan ihanat, nämä haluan, mutta esteeksi on tosiaan tullut että minkä kenkien kanssa nuo menevät. Jodpurien tietysti, mutta niitä en voi käyttää, joten pitäisi löytää jotkut joiden päälle nuo menevät. Hintaa näillä 53e.
- Kingsland pipo: Malli ja väri ihanat, hinta vain estänyt toistaiseksi ostamasta. On kuitenkin niin ihana, että voi olla että ostan silti. Hintaa pipolla kaupasta riippuen noin 50-60e.
- KL Untuvaliivi: Kivä kääntöliivi, kivoilla väreillä. KLn liivit ovat kuulemma lämpimiä ja väritkin ovat kerrankin kivat, joten tämän kyllä ostan. Hintaa liivillä on kaupasta riippuen 180-200e.

Hevosen varusteet
- Nahkasuojat. Tämän malliset, nämä olisivat ihanat, mutta en ole enää löytänyt mistään verkkokaupasta. Saa vinkata jos tietää mistä saa. Hinnallakaan näitä ei mielestäni ollut pilattu, olisiko koko setti ollut jtn 100-150e? Jotkut vastaavat, kuten Globus tms voisi olla myös vaihtoehto.
- Veredus Carbon Gel: Meillä jo yhdet ruskeat Olympic malliset, erittäin hyvät ja tukevat. Ruskeat ovat kuitenkin Vinhan, joten Habille voisi ostaa mustat. Kisasuojiksi siis. Vaihtoehtona on siis joko ylläolevat tai sitten nämä. Hintaa Vereduksille tulee kaupasta riippuen noin: 200-250e?
- Eskadronin huovat: Bicolour-huovat ovat ihania ja erittäin kestäviä käytössä. Kuvassa kaksi värimallia mitä haluaisin, saa nähdä ostetaanko jompikumpi tai sitten molemmat. Väreistä en kylläkään tiedä saako noita enää. Hintaa taitaa huovilla olla 80-100e?
- Lisäksi ne jotka puuttuvat kuvasta on Equilinen huovat. Kuvia ei nimittäin näistä malleista pikaisella selauksella löytynyt. Ensimmäinen olisi musta huopa, punaisilla kanttauksilla. Toinen taas tummansininen huopa kultaisilla kanteilla. Ainakin jälkimmäinen menee tilaukseen jossakin vaiheessa. Hintaa huovilla Suomesta tilattuna on noin 50-70e kaupasta riippuen.

Sellaista pientä ostoslistaa siis. Sanokaahan tykkäättekö tälläisistä postauksista vai onko liian turha? :)

3 kommenttia:

  1. Musta on kivoja nääkin =)

    VastaaPoista
  2. Luultavasti näitä tuleekin sitten enemmän jossain vaiheessa kun Jenska haluaa aina jotain uutta. :D

    /Nipsu

    VastaaPoista