lauantai 19. marraskuuta 2011

Vinha Vallaton ja Habi herrasmies

Viime viikko on ollut yhtä rumbaa kokoajan, joten en ole kerinnyt missään välissä kirjoittaa blogiinkaan. Viikko on mennyt lepposasti Vinhan kanssa lenkkeillen ja Habista totuttaen uuteen ympäristöön. Vinhan jalasta on tulehdus lähtenyt kokonaan ja Vinha on taas oma rasittava itsensä. Viime aikoina Vihulle on vissiin energia pakkantunut hieman liikaakin jalan takia, sillä kaikki pahat tavat tamma on taas löytänyt ja välillä on pinna todellakin kireällä. Vinha on alkanut mm taas välillä rynnimään ja on maastossa käyntilenkkejä tehdessä välillä ihan mahdoton. Kuitenkin kuri tamman kanssa on aina oltava ja ei ole päässyt niskan päälle eikä tule pääsemään. Ollaan nyt tehty reilu puolituntisia lenkkejä Vinhan kanssa + kylmäys joka päivä. Ensikuun lopulla varmaan katsotaan ultrausta Vermoon niin saataisiin vamman todellinen laajuus selville. Toivotaan, että tulos on hyvä.




Nyt Vinha on myös siirtynyt hieman isompaan tarhaan ja saikin tarhakaveriksi Habin. Hepsut on tähän asti tullut hyvin toimeen. Habis onkin hyvä tarhakaveri Vinhalle, sillä se ei pahemmin rieku ja Vinha ei jalkansa vuoksi saisi riekkuakkaan. Torstaina Vinha järjesti hieman ohjelmaa tallille heti aamusta. Jenni oli lähdössä Vihun kanssa maastoon kävelylle ilman satulaa ja oli hyppäämässä selkään korokkeen päältä ja pääsikin melkein jo selkään asti, ennen kuin Vinhaneiti päätti lähteä jo liikkelle kipeällä kintulla ravissa. Siinä Jenni hetken pomppi mukana ja yritti roikkua kaikin voimin harjasta pitäen selässä, mutta loppupeleissä laskeutui oikein mallikkaasti toiselta kyljeltä polvilleen ihanaan mutakasaan. Vinha pysähtyikin tyytyväisen näköisenä viereen ja onneksi mitään ei sattunut, jalka ok. Tippuminen oli varsin huvittavan näköinen ja sille tulikin naureskeltua lähes koko päivä. :D

Habikselle kuuluu myös hyvää ja herra on kotiutunut oikein hienosti. Ollaan aloiteltu ratsastelua jo alkuviikosta. Itse menin selkään keskiviikkona ja ratsastin ruunan vain läpi joka askeleessa. Habis käyttäytyi oikein mallikkaasti ja oli todella kiva ratsastaa. Hikikin kerkesi ruunalle jo tulemaan. Torstaina Jenni ratsasti Habin heti aaamusta ja otti siinä muutamat hypytkin. Jenni tykkäsi todella paljon hypätä ruunalla ja Habilla näytti olevan myös hyvä hyppytekniikka. Parin ristikon perusteella tosin ei kovin kummoista kuvaa saa hypyptavasta, mutta sekin selviää kun päästään taas valmennuksiin. Jätetään nyt alkuun ensiviikon valkut välistä ja tutustutaan ruunaan ihan rauhassa ja sitten vasta mennään treeneihin. Ensimmäiset estevalkut ovatkin Habin kanssa varmaan kahden viikon päästä Hyyppärässä. Perjantain ja lauantain Sanna hoiteli heposet, kun oltiin Jennin kanssa sukulaisia moikkaamassa Iisalmessa. Hepat ovat kuulemma käyttäytyneet hyvin ja olleet kiltisti. Huomenna mennään koko poppoon voimin tallille liikuttelemaan ainakin Vinha, Habis ja Lumppari ja ehkä otan Bellankin.

Huomenissa parempia kuvia ja postausta huomisen talleilusta. Habin kuvat on torstailta ja laatu niissä on kamala, sillä en huomannut että kamerassa oli ihan väärät asetukset.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti