sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kaikenlaista

Viimeviikolla ei ole tapahtunut mitään postaittavan arvoista, hevosten liikutusta maastossa lähinnä. Kenttä on melko huonossa kunnossa loskan ja lumen vuoksi, joten menemme pääosin nyt pelkkää maastoilua. Onneksi kentällä pystyy kuitenkin koulua menemään suht hyvin, ja keskiviikkona meninkin Habin kanssa kunnon koulutreenin. Treenasin paljon siirtymisiä, varsinki käynti-laukka-käynti. Habi oli alkuun suht tahmea pohkeelle, mutta loppua kohden parani. Valmennukset skipattiin, sillä vetokalusta (eli vetoauto) oli parinsadan kilsan päässä.

Vepsä on nyt käynyt perjantai-sunnuntai tallilla, ja siitä ei ole oikeastaan sen tarkempaa tietoa. Ilmeisesti Jenskan puheista päätellen hevoset ovat päässeet monipuolisesti maastoon kumpanenkin. Onneksi jo ensiviikolla päästään taas Nuutisen valmennukseen, ja viikonloppuna ovat kisat, mutta se on vielä hieman auki että missä. Tämä viikonloppu oltiin Jennin kanssa Ypäjällä tekemässä liveä, ja hauska viikonloppu olikin! Hienot kisat ja mahtava tunnelma. Livekin saatiin toimimaan lähes moitteettomasti ja kaikki meni nappiin. Saatiin myös hyviä uutisia tiimiä koskien, mutta siitä lisää myöhemmin. ;)

Tämä postaus on hieman tällaista jaarittelua, halusin blogin päivttää vaikkei juuri asiaa olekkaan. Katselin tässä aikani kuluksi myös muutamia videopätkiä Vinhasta, voisinkin niistä muutaman laittaa näkyville. Voi kun pääsisi jo normaalisti ratsastelamaan Vinhalla, tulee niin ikävä tamman laukkaa ja koko olemusta, kun videoita katselee! Onneksi kuntoutus on hyvällä mallilla. :)

Vinha ja Jenska pellolla 2011 syksy


Minä ja Vinha laukkailua 2011 alkusyksy


Jenni ja Vinha, kunkkarit 2011 85cm. Ei todellakaan mitään parhaita ratoja


Olispa jo syksy, ja supertamma taas kunnossa! Jätän postauksen tähän, sillä en oikeasti keksi enää mitään kirjoitettavaa. Huomenna tulossa pitkästä aikaa kunnolla kuulumisia, sillä mennään Jennin kanssa yhdessä tallille ja saadaan kunnon kuvamateriaaliakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti