keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Blogin herättelyä

Terve vaan kaikille jotka vielä tätä blogia lukevat!
Aikaa on kulunut muutama vuosi viimeisimmästä postauksesta. Ilman turhia selittelyjä syyksi voin sanoa vain laiskuuden tai mielenkiinnon puutteen. Nyt kuitenkin Vepsä rupesi puhumaan blogista, ja sinne kirjoittamisesta. Tästä inspiroituneena otin omalta osaltani itseäni niskasta kiinni ja päivitin blogin ulkoasua, sekä tietoja. Tästä edes blogi toimii meille paikkana minne purkaa ajatuksia. sekä kirjoittaa kuulumisia kun sille tuntuu. Tekstejä tulee varmasti olemaan hyvin laidasta laitaan, sekä postaustiheys on aivan fiiliksestä kiinni.



Paljon on tapahtunut tässä muutaman vuoden aikana. Isla on vielä hyvissä voimissa, ja asustelee Hyvinkäällä mukavalla yksityistallilla. Islan kanssa ollaan pidetty kisataukoa nyt jo jonkin aikaa. Viimekesänä meille tuli iso seinä vastaan Islan kanssa kun klinikalle jouduttiin hevonen viemään hiekkaähkyn vuoksi. Siellä taisteltiin elämästä ja kuolemasta, mutta onneksi meidän taistelija tuli kotiin ison laskun kera. Kesästä ollaan Islaa kuntoutettu taas normaaliin rytmiin. Nyt hevonen kuitenkin voi taas hyvin.


Tiimin jäsenille muille kuuluu hyvää ja kaikkien elämä on muuttunut jonkin verran entisestään. Porukka on kuitenkin pysynyt samana, paitsi Vepsä rikastui yhdellä rotolla. Kuulumisia ja tapahtumia tulossa lisää jos sellainen fiilis tulee. Nyt kuitenkin lähdetään rakentamaan tätä blogia aivan fiilispohjalta! Sisältö ei varmasti tule olemaan enää pelkkää hevosaihetta, vaan laidasta laitaan meidän puuhia ja ajatuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti